Søg
  • Juel & Friends

Sådan holder du den bedste fest

Opdateret: 18. feb. 2018Når du skal holde en fest, er der mange ting, der skal være styr på. Der skal være styr på lokale, musik, bar, fotograf, vagter m.m. Alt indhold som ligger til grund for at skabe den bedste fest. Om det er den ene eller anden feststemning du stræber efter at skabe, er der nogle punkter, som er rigtig gode og til dels ligefrem nødvendige for, at du får skabt den fest, dine gæster og andre vil snakke om de næste mange år frem. Her har Juel & Friends lavet en unik guide til de mest væsentlige punkter.


1. Hvilken type fest?


Først skal du gøre op med dig selv, hvilken type fest det er, du ønsker? Ønsker du en temafest, hvor gæsterne skal komme i kostumer, og hvor hele festen skal ramme en bestemt stemning? Det kunne f.eks. være en vaskeægte 80’er fest med diskolys og et stort pangfarvet dansegulv. Derfor er det som det første vigtigt at vide, hvilken fest det er, man gerne vil have. For drømmer du om at holde en fest, som folk vil snakke om i lang tid frem, er et godt råd altid at gå efter originalitet. Noget der skiller sig ud og ikke er som alle de andre begivenheder. Her tilbyder vi i Juel & Friends, at du kan lave din egen pakke, så du kan tilrettelægge lige den fest du ønsker. Vi vil stå til rådighed og komme med gode råd, til hvordan netop du/I skaber de bedst mulige rammer. Vi har desuden mulighed for at levere lyd til mere end 1000 mennesker.

2. Din bar til festen

Der findes sjældent en god fest uden en bar, der har et bredt udvalg af cocktails til alle typer. Går man efter en flirt eller bare gerne vil starte en samtale med en ny bekendt, er en god drink en sikker vinder. Her er det derfor vigtigt, at man har gode drinks på menukortet og de rigtige folk bag baren, der kan rumme et stort antal gæster. Det kan f.eks. være, at du har et tema, der kræver en bestemt drink. Det kunne være en Sex on the Beach til strandfesten eller en Tequila Boom Boom til mexikaner festen. Som en del af vores mange ydelser hos Juel & Friends tilbyder vi derfor at få din bar op at køre til festen.

3. Musik til din fest


Der findes ingen fest uden musik. Derfor er musikken noget af det vigtigste, du skal have styr på. Det er samtidig også en af de sjove poster - hvem synes ikke musik er fedt? Gør op med dig selv, om der skal laves en playliste der kører hele natten, eller om du lige skal skrue niveauet op og få en DJ ud til festen. Med en DJ kan du læne dig tilbage og lade opsætning af lyd og musikken under aftenen være i hænderne på andre. Det er især en god ide, hvis du har mange andre ting, der skal holdes styr på. Har gæsterne det godt? Er der nok at drikke? Med en DJ har du derfor overskud til de andre vigtige ting. Hvis du alligevel gerne vil have en indflydelse på, hvilken musik folk skal danse til i løbet af aftenen, så kan du altid aftale det med DJ’en efter dine behov.


4. Find de rigtige lokaler

Før at du kan holde en fest, er det nødvendigt, at du har et sted at holde arrangementet. Skal det være hjemme i egne lokaler, eller skal der lejes et lokale ude i byen? Det kan ofte være et spørgsmål om penge og præferencer. Som en del af vores pakker, står vi til rådighed, når du skal have styr på lokaler til festen. I forlængelse er det selvfølgelig vigtigt, først at vide, hvor mange gæster du ønsker, og hvor stort et dansegulv du ønsker. På den måde kan vi sammen med dig skabe de bedste fysiske rammer.


5. Tilbehør til festen

Som en sidste ting til din fest kommer alle de ekstra ting. Med ekstra menes alt det tilbehør, du overhovedet kunne forestille dig som en del af festen. Der skal findes den rigtige udsmykning til temafesten. Det kan også være, at der skal være en tatovør, fotograf eller en anden form for show. Et sjovt indslag er at finde en leg eller spil, som giver liv i festen. Et sjovt spil som går hjem hver gang hos gæsterne er Beer Pong. Spillet hvor man i to hold dyster om, hvem der først rammer ned i alle modstandernes glas med bolden. Dette er en god måde at komme sjovere ind på hinanden og lære nye mennesker at kende - sjovt for fleste aldersgrupper. Derfor er Beer Pong bordet altid en god ide. Det vigtigste man egentlig bare skal huske på er, at man skal være kreativ og finde det tilbehør og de indslag, som gør festen bedre end forventningerne.


Din hjælp til den næste fest


Der kan altså være en del ting at holde styr på, når der skal planlægges en fest for mange mennesker. I Juel & Friends tilbyder vi derfor vores hjælp, så din fest bliver lige, som du ønsker. Om det er en DJ, baren, fotograf, lokaler eller bare det hele samlet du skal bruge, så har vi en pakke, der dækker dine behov. Vi tilbyder yderligere pakker til bl.a. gymnasier, og så har vi også en pakke, hvor du helt selv kan vælge hvad der skal med. Find pakken her.

Når du har styr på det hele, er der kun tilbage at få inviteret dine gæster!

93 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle