Søg
  • Juel & Friends

Getbartender.com

Vi kan nu fortælle vi har startet et samarbejde med Getbrtender. Samarbejdet gør at vi nu kan levere andet en den lækre fest, men også de aller bedste drinks og cocktails! Getbartender er over 100 professionelle bartendere, som skaber oplevelser til fester over hele landet og nu også i London. Vi er utrolig spændte over det her nye bekendtskab. Vi synes du skal scrolle lidt længere ned og læse mere om de her seje drenge, inkl Rasmus Damgaard, manden bag Getbartender.com Hvem er de?

GetBartender.com er et landsdækkende Event og Cocktail firma med kontor og afdeling i København, Århus og London.

De svinger flaskerne til din fest i stil med Tom Cruise og sørger for lækre cocktails, som får dine gæster i den helt rette stemning. Rasmus nyder at lave dine lækre cocktails, og han gør det med stil.


De kan klare alt fra den store firmafest med 200-1000+ gæster til de mindre private arrangementer såsom runde fødselsdage, bryllupper og polterabends. De hjælper gerne med hele eventet eller blot en enkelt bartender. Dertil kan De også underholde jer med et gastronomisk Cocktail Kursus eller et Flair Bartending kursus. Kort sagt: Hvis du har gæsten, så har de festen!

Vi driver nemlig også GetTheEvent.com og Isterninger.NUGetTheEvent.com er en event markedsplads. Her kan du finde seje festleverandører, inkl os Juel&Friends (Lokaler, DJ’s, Bartendere osv.) og indhente tilbud på det du nu ønsker. Du kan også bruge platformen til at finde inspiration til din næste fest.

Isterninger.NU er en webshop med isterninge salg. Køb is til din næste fest gennem os. Livet er for kort til lunkne drinks. 


Hvorfor skal de lave din cocktails? 

- Danmarks bedste cocktail bartendere (Vinder af DM 2017 + flere placeringer i top 10)

- Vi kan levere løsninger for alle typer arrangementer uanset størrelse (5-10000 gæster)

- Serveret for kongehuset

- Verdens bedste referencer (Airbnb, WeWork, DK Company, Dell, Deliotte, Bestseller, Lloyds Bank, Zendesk, WhiteAway, Topdanmark, Danske Bank osv.)

- Mere end bare drinks. Vi laver Cocktails serveret med passion!

- Oplevelse for alle gæster. Vi får alle gæster op i baren med cocktails for enhver smag og alkoholfrie Rocktails til dem der ikke drikker.

- 100+ passionerede Cocktail Bartendere på landsplan

- Vi er 100 % professionelle med kontor og lager i Århus, København og i London.

På forhånd skål fra os og Getbartender.com

20 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle