Søg
  • Juel & Friends

Find din næste DJ

Opdateret: 18. feb. 2018
Til enhver fest hører god musik. Dog kan det være forskelligt, hvad der falder i folks smag, hvorfor det at finde den rigtige musik ikke altid er lige let. Hvad får folk op at danse? Hvilken genre skaber den rigtige stemning? Hvad lyder bedst? Alle sammen er de spørgsmål, som typisk opstår, når man skal planlægge en fest. Vi i Juel & Friends har derfor gjort det til vores hovedkompetence at stå til rådighed med alt, der berører musikken til din fest. Med et udvalg af nogle af Danmarks mest alsidige DJ’s, tilbyder vi musik, der kan skabe de rigtige rammer til enhver fest.


Derfor er en DJ det rigtige valg


Til alle store og gode fester, skal der planlægning til. Det er alt lige fra udsmykning til musik. Men alligevel vælger mange ofte først at fokusere på musikken til sidst, trods det er tonerne, som giver festen liv. Det gør, at mange ofte bliver stressede og ikke får valgt en ordentlig playliste. Det kan samtidig være stressende, hvis folk i løbet af aftenen går op og skifter musikken til sine egne numre. En måde hvorpå at undgå alle disse bekymringer er ved at få en DJ ud til at styre musikken og festen. Med en DJ slipper du ikke blot for en bekymring, men du får samtidig en professionel til at styre musikken. Det gode ved at få en DJ er, at han/hun lever af at forstå sig på stemning og musikalske behov, hvorfor de ofte rammer den helt rigtige stemning, som publikum ønsker. Det vigtige ved en god DJ er, at de selvfølgelig er godt forberedt. Derfor ønsker vi også at vide fra dig, som arrangør, hvilket setup du ønsker af musik i forhold til evt. tema. I Juel & Friends arbejder vores DJ’s tæt sammen med vores kunder for at finde den helt rigtige stil til festen.


DJ med eget udstyr - det tilbyder vi


Når du får leveret musik af en af vores DJ’s, skal du ikke tænke på noget. Vi sørger for hele musikoplevelsen. Det betyder vi kommer med alt lige fra DJ pult til højtalere - alt det udstyr som er nødvendigt til festen. Du skal bare sørge for, at der er plads til, at DJ’en kan være der. I forlængelse tilbyder vi forskellige pakker, hvor der både er mulighed for at få en samlet pakke til hele festen eller kun DJ.


Din DJ i hele landet


Om din fest skal holdes i København eller i Aarhus, er vores ydelser de samme. Vi har et stort udvalg af DJ’s, som er mobile i hele landet. Vi har bl.a. haft DJ’s ude på både Nyborg efterskole og Solrød Gymnasium. Så hvor end det er i landet, så har vi en service, der dækker hele din fest - både de store og små.


Få et tilbud


Selvom en DJ kan passe ind til hver en fest, er alle fester stadig forskellige. Det betyder også, at der er forskellige behov og krav til, hvordan festen skal forløbe. Det kan være, du også ønsker hjælp til dit tema, hvor baren skal fungere herefter. Mange ønsker også en fotograf til at forevige hele aften, hvorfor vi også er behjælpelige med dette. Vores mål i Juel & Friends er at dække din fest ind fra A-Å.

Har du brug for en DJ til din fest, eller mangler du bare generelt hjælp og råd til, hvordan du får den bedste fest, skal du ikke tøve med at tage fat i os. Kontakt os her på siden, og så giver vi et helt uforpligtende tilbud på lige det, du ønsker.

39 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle