Gymnasiepakken

Få hjælp til jeres næste gymnasiefest

 

Hos Juel & Friends forstår vi vigtigheden af en gymnasiefest. En gymnasiefest skal skabe minder og leve op til forventningerne, da der som regel kun er få i løbet af et skoleår! Juel & Friends  har bred erfaring med at arrangere og levere nøjagtigt dét, I har brug for i forbindelse med jeres fest.

 

Hos os kan du og dit gymnasium skræddersy en løsning efter jeres behov.

Få hjælp til jeres næste gymnasiefest
 

Hos Juel & Friends forstår vi vigtigheden af en gymnasiefest. En gymnasiefest skal skabe minder og leve op til forventningerne, da der som regel kun er få i løbet af et skoleår! Juel & Friends  har bred erfaring med at arrangere og levere nøjagtigt dét, I har brug for i forbindelse med jeres fest. Hos os kan du og dit gymnasium skræddersy en løsning efter jeres behov.

 

Hvad kan vi arrangere til jeres gymnasiefest?
 

Juel & Friends kan reelt dække alle tænkelige scenarier. Vi kan hjælpe jer med et lokale, hvis festen skal holdes uden for gymnasiet. Det kan være sjovt til ekstraordinære fester såsom jeres gallafest eller sidste fest på året. Det vil nemlig skabe en unik stemning, som vil få gæsterne (eleverne) til at sætte forventningerne endnu højere op. Juel & Friends har ligeledes erfaring med at husere 500 eller +1000 mennesker i festlokaler, så om dit gymnasium har mange eller få elever spiller ingen rolle.

 

Vagter
 

Vi kan hjælpe med, at sikkerheden fastholdes til jeres gymnasiefest. Samtidigt sørger vores kompetente team af vagter, at uvedkommende gæster afgrænses for jeres oplevelse. Antallet af vagter vil sættes efter gymnasiefestens størrelse.

 

DJ

Juel & Friends har et stort netværk af dygtige DJs, der vil sørge for det bedste musik og dermed den bedste stemning til jeres fest. Der vil være mulighed for at vælge DJ efter behov, hvis musikken skal afspejle et bestemt tema. Herudover kan vi levere lyden og et lysshow.

 

Fotograf

En fotograf er med til at forevige jeres fest. Denne fotograf vil ligeledes kunne bruges til at lave en aftermovie.

 

Tema

Vi hjælper gerne med at inspirere og eksekvere på jeres tema. Man ser tit, at et sjovt tema er lovprist hos publikummet. Men det kan også være svært at finde frem til, hvilket tema man skal gå med. Vi giver idéer til det perfekte tema, og vi hjælper med at udføre det.

 

Vi kan endnu mere

Udover disse services kan vi hjælpe med at stå for bar, rengøring og gardarobe personale, såfremt behovet skulle være der. Juel & Friends vil skabe de bedste forudsætninger for, at I får en uforglemmelig gymnasiefest. Vi ved, at man i forvejen typisk har styr på nogle af ovenstående ting. Derfor kan vi naturligvis udarbejde en skræddersyet løsning alt efter, hvad I selv kan arrangere, og hvad vi kan hjælpe med. I kan nu spare jer selv besværet og lade os om at ordne alle praktiske ting ved jeres gymnasiefest.

 

Juel & Friends håber på at kunne hjælpe jer til jeres næste gymnasiefest. Vi har flere års erfaring i bagagen, således at I kun skal bekymre jer om at at have det sjovt til festen. Vi kan naturligvis give et uforpligtende tilbud, som I kan gå videre med til gymnasiets ledelse. Følg kontaktsiden via dette link. Her kan I også stille de spørgsmål, der nu en gang måtte være.