Ungdomsfesten

Vi levere DJ's, lyd og lys til mange forskellige arrangementer på hele sjælland. Når det gælder de unges fester, er vi så klar til at levere et brag af en fest! Vi laver hver weekend flere 18 års, og mener derfor vi har hvad det kræver for at levere den helt rigtige fest.

 

hvert job er vigtigt for os, om det er stort eller småt, så lever vi stadig af vores glade kunder. 

Du skal vælge vores mobildiskoteks løsning, fordi vi ved hvor mange andre ting, som man skal tænke på til en fest. Efter mange års erfaring kan vi også se at en fest med DJ, bare er en bedre fest, og især for værterne da de endelige kan slappe af når musikken begynder og DJ får sat gang i dansegulvet. 

Vigtigt med erfaring

 

En erfaren DJ med et mobildiskotek har en unik evne til at læse et publikum og vide, hvad der kommer til at virke til en god fest. Derfor er det at foretrække, frem for at alle skifter musik i tide og utide, som resten måske ikke har lyst til at høre. Et mobildiskotek har desuden et kæmpe repetoire af sange og spillelister, som passer til forskellige typer fester. Dette gør at DJ’en har de bedste forudsætninger for at skabe en succesfuld aften for deltagerne. Desuden har en erfaren DJ en dybere musikforståelse og kendskab til væsentlig mere musik end de fleste.

 

 

Hvordan foregår en booking hos os? 

 1. I sender en uforpligtende forespørgsel ind til os

 2. Vi vender retur med en samlet pris, og en opsummering på jeres ønsker til festen og DJ'en

 3. I bekræfter aftalen

 4. Mandagen inden festen bliver i ringet op, hvor vi tjekker op på jeres booking og går det igennem med jer. 

 5. Festdagen: Udstyr bliver sat op, og DJ'en kommer og sætter gang i festen

 

Det er praktisk

 

Det giver jo sig selv, at det er meget mere praktisk at have et mobildiskotek end selv at skulle stå for det. Det kræver meget forarbejde at lave spillelister med musik, hvor der er nok til at kunne spille en hel aften, og uden musikken gentager sig. Når man holder en stor fest, er det ikke, fordi man keder sig og mangler ting at lave. Derfor anbefaler vi, at du fokuserer på alle andre aspekter af festen, og lader os stå for alt rugbrødsarbejdet og opsætningen af mobildiskoteket.

 

Her hos Juel & Friends sørger vi for alt, når du booker mobildiskotek fra os. Lys og lyd bliver tilpasset netop din fest, og hvis I har et tema bliver musikken naturligvis også tilpasset dertil. 

Photobooth

Derfor skal du booke en PhotoBooth hos Juel&Friends

 • UBEGRÆNSEDE SMS’ER MED BILLEDER

 • UBEGRÆNSEDE ANTAL BILLEDER

 • TAG GIF-VIDEOER

 • GRATIS TRANSPORT

 • BILLEDER I 4K KVALITET

 • GRATIS OP- OG NEDSÆTNING

 • DOWNLOAD DINE BILLEDER MED DET SAMME

 • SMUKT DANSK DESIGN