Book en DJ

Hvorfor skal du booke en DJ, lyd og lys til din fest?

 

Et mobildiskotek er udstyret med rigtig gode højtalere og lys, som bidrager til at festen bliver mindeværdig. Højtalerne er oftest aktive, hvilket betyder, at der er en forstærker inde i højtaleren. Det gør, at de kan spille meget højere og mere kontrolleret end de fleste andre højtalere, som folk bruger til deres fester. Lyset giver en fornemmelse af, at man er på et rigtigt diskotek, og der er jo en grund til, at alle diskoteker bruger den slags lys; det virker.

Vælg en af kasserne, hvor du kan læse mere specifikt om hvorfor vi mener at et mobildiskotek er den rigtige løsning til underholdningen under festen

Hvad er et mobildiskotek?

 

Et mobildiskotek er, som navnet afslører, et mobilt diskotek. Det er et setup med alt, der skal bruges til musikken, når man skal holde en fest. Det er opbygget af aktive højtalere, en samling af lamper og lys og så en mixerpult, som DJ’en kan benytte sig af. Med andre ord er et mobildiskotek din transportable fest.

Vigtigt med erfaring

 

En erfaren DJ med et mobildiskotek har en unik evne til at læse et publikum og vide, hvad der kommer til at virke til en god fest. Derfor er det at foretrække, frem for at alle skifter musik i tide og utide, som resten måske ikke har lyst til at høre. Et mobildiskotek har desuden et kæmpe repetoire af sange og spillelister, som passer til forskellige typer fester. Dette gør at DJ’en har de bedste forudsætninger for at skabe en succesfuld aften for deltagerne. Desuden har en erfaren DJ en dybere musikforståelse og kendskab til væsentlig mere musik end de fleste.

Det er praktisk

 

Det giver jo sig selv, at det er meget mere praktisk at have et mobildiskotek end selv at skulle stå for det. Det kræver meget forarbejde at lave spillelister med musik, hvor der er nok til at kunne spille en hel aften, og uden musikken gentager sig. Når man holder en stor fest, er det ikke, fordi man keder sig og mangler ting at lave. Derfor anbefaler vi, at du fokuserer på alle andre aspekter af festen, og lader os stå for alt rugbrødsarbejdet og opsætningen af mobildiskoteket.

 

Her hos Juel & Friends sørger vi for alt, når du booker DJ, lyd og lys fra os. 
Lys og lyd bliver tilpasset netop din fest, og hvis I har et tema bliver musikken naturligvis også tilpasset dertil.